Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie.
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
RE: Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie.
panowie miałem kiedyś sprawę w sądzie za zdjęcie z fotoradaru ,nie przyznałem się do winy bo to nie ja byłem  na zdjęciu ,długa historia ............... Red_icon_smile nawet nie zdajecie sobie sprawy co się wyprawia w sądzie , pała był tylko świadkiem a oskarża nas już prokurator ,pała staje przed wymiarem sprawiedliwości jako świadek co mnie rzekomo widział jak jechałem feralnego dnia (fotoradar był stawiany przez policję ,stare przepisy jeszcze)  i rzuca hasło WYSOKI SĄDZIE mamy doświadczenie i wiemy ,że motocykliści zamieniają się plastikami i tablicami rejestracyjnymi ..................... Red_icon_surprised  i wtedy sobie pomyślałem ,kurwa przegram to jeszcze , moje słowo przeciwko słowu pana milicjanta ( broniłem się jak lew ,że to nie prawda )
Uwierzcie mi ,cwaniakowanie się kończy jak się ma do czynienia z instytucją taką jak  sąd ,podobno "niezawisły " o co najbardziej się obawiałem.
Sprawę wygrałem ,ale nie było to takie banalne jak mi się wydawało , o mały włos zostałbym jeszcze winny ,bo milicjant wie z doświadczenia .........motocykliści to zło.
Z drugiej strony , kolega milicjant mi mówił ,że z reguły największe cwaniaczki ,najgłośniej płaczą potem i przepraszają Red_icon_cheesygrin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-28, 10:44 AM przez żaba.)
2016-09-28, 10:41 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie. - przez żaba - 2016-09-28, 10:41 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->