Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
Autor Wiadomość
szpaku88 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 255
Reputacja: 3
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
To zapewne wiesz już wszystko i wszystko co piszesz jest prawdą? Nie wydurniaj sie bo aż nieprzyjemnie się czyta takie posty! Ty zapewne należysz do grupy motul z allegro i maneta do końca na zimnym zanim rozrusznik skończy praceRed_icon_smile i piec na stole za 3-mc. Nie przyszło Ci na myśl że jest mało silników dla tego żę RN 19 byla produkowana cale 2lata? I albo sie część rozpadla podczas wypadków, a część bezawaryjnie służy właścicielom? Koniecznie trzeba wspomnieć  o tych co robili jak wyżej wspominałem.

Widze że Ty to pewnie wylatujesz już z garażu w pionie na kole i pewnie tak samo kończysz ? A po torze od startu 299 i lokieć START/META?

A i może coś o tym wiesz jak taki oblatany jestes?Red_icon_smile https://www.facebook.com/DzikuskaGSXR/ph...=3&theater

Co ma wspolnego z jazdą czy pierwsze moto R1 czy co innego? Ja kupiłem sprzęc i ćwicze pod okiem profesjonalistów a nie po kątach na wsi...

A ostatnio też miałem sytuacje na drodze co doświadczony się przystawił i później musieliśmy pomóc pakować jego i jego sprzęt na busa...( na szczęście oprócz złamanej kostki, ręki, i lokci i kolan do kosci startych nic sie niestalo. Moto totalny gruz)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-07-30, 10:24 AM przez szpaku88.)
2016-07-30, 10:18 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19 - przez szpaku88 - 2016-07-30, 10:18 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->