Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
Autor Wiadomość
PatrykNSR Offline
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black

Liczba postów: 193
Reputacja: 0
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
(2016-07-29, 02:51 PM)szpaku88 napisał(a): chyba te po 16Red_icon_smile Tu nikt Cie nie zje za pisanie takich głupot, co najwyżej rozbawisz towarzystwo,   dawno nie słyszałem takiego farmazonaRed_icon_smile mam swoja rok czasu ok 8tysi dorobilem, i jedyne co naprawiałem to łożysko w kole jednokierunkowym przy rozrusznikuRed_icon_smile koszt 180zł. A szanujący sie mechanicy to właśnie ze wskazaniem na RN19 mówią ze tj bardzo dobra konstrukcja.

Jak sie kupuje szrot i leje sie motula z allegro i sie dolewa a nie wymienia itp to pozniej sie parchy rozpadająRed_icon_smile
Farmazony to Ty wypisujesz. Powiedz mi w takim razie czemu na allegro nie ma silników do rn19? A jak już się czasem jakiś pojawi to cena po 6,5k? Dlaczego u Mawersa w ostatnim czasie 4 czy 5 silników na stole? Wejdź w dział mechanika, non stop temat "coś stuka w rn19". Swoją zrobiłeś 8k ale to gówno przebieg i pewnie nawet na kole nie latasz więc o czym my piszemy... RN19 udana konstrukcja a to dobre :Red_icon_cheesygrin Dla porównania np do dychy 3-gen (stosunkowo nowszy motocykl 3 silniki na allegro w cenie średnio 4500 z całym osprzętem).
Ta niebieska co padła zapłacił 22 za nią, 25tys przebiegu niby, zalane pelne okno motula 7100. Zresztą zapytaj Mawersa ile już miał rn19 z obróconą panewką...

Ps. Poza tym człowieku kupiłeś rn19 na 1 moto (ogarnąłem Twój temat z r1) to te 8k ten motocykl pewnie nawet czerwonego pola nie widział więc co tam się miało rozlecieć do cholery jasnej????? Ja nie mówię, że rn19 się rozlatuje od zapalania jej na postoju tylko od mocnego dzidowania na kole. Ehhh jednak wole jak A.S pisze na tym forum bo przynajmniej można się ciekawych rzeczy dowiedzieć.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-07-30, 09:31 AM przez PatrykNSR.)
2016-07-30, 09:21 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19 - przez PatrykNSR - 2016-07-30, 09:21 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->