Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
Autor Wiadomość
lukasz540 Offline
Młody
**

Liczba postów: 15
Reputacja: 0
Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19
Jeżeli podobny istniejący już temat przeoczyłem to z góry przepraszam, ale wyjątkowo zależy mi na szybkich odpowiedziach.

Jestem na etapie szukania motocykla. Zdając sobie sprawę z charakteru R1 nie oczekuję szeregu igieł, jednak liczę, że trafię na chociaż jedną zdrową sztukę. Niestety położenie miejscowości, w których planuję oglądać oferowane R1 nie zawsze pozwalają na przegląd motocykla przed zakupem w warunkach warsztatowych, dlatego chciałbym usłyszeć na co szczególnie warto zawrócić uwagę w modelu RN19 (rama, zawieszenie, silnik, skrzynia, sprzęgło, etc.), co można ustalić samodzielnie, a czego samodzielnie zauważyć się nie da i z czym jednocześnie trzeba się liczyć w konsekwencji zakupu w stylu "bad beat".

W najbliższych dniach planuję przeczesać podkarpacie, więc gdyby trafiła się szczególnie zorientowana w tym modelu osoba to chętnie bym jej ewentualne towarzystwo przy zakupie wynagrodził.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-07-27, 04:38 PM przez lukasz540.)
2016-07-27, 04:38 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Samodzielne sprawdzenie sztuki przed zakupem - RN19 - przez lukasz540 - 2016-07-27, 04:38 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->