Po pierwsze amor skrętu po drugie decat
Autor Wiadomość
Draco Offline
88

unknown

Liczba postów: 322
Reputacja: 2
RE: Po pierwsze amor skrętu po drugie decat
Jak czytam takie głupoty to mi sie słabo robi Red_icon_cheesygrin

widze coraz więcej osób na forum jak już kupi sobie R1 to stają sie najbardziej aktywnymi postowo i intelektualnie znachorami od swojego modelu Red_icon_cheesygrin

ludzie papierowy filtr powietrza na 42tys km w r1? to sie przeciez nadaje do jakiegoś rankingu najgłupszych stwierdzeń i porad warsztatowych.

ja już nie wiem czy to forum to powoli na prawde zalicza poziom skuterowo.com czy innego ścigacza gdzie każdy staje sie specem w tym samym dniu w którym kupi motocykl i daje rady innym ludziom na forach.
Przecież nie piszemy tego tylko dla siebie tylko żeby ktoś kiedyś miał łatwiej kiedy będzie miał problem i będzie chciał go rozwiązać.

Szczerze coraz mniej sie udzielam tutaj własnie przez idiotyczne informacje,kretyńskie porady i wiedze na poziomie kompletnie podstawowym.
Niedługo tu będzie tylko pierdzenie o tym czy kolor paznokci pasuje mi do owiewek oraz czy moge załozyc koronkowe stringi pod kombinezon,a porady takie jak wyżej. Takie posty powinno sie kasować bo jeszcze ktoś to wezmie do siebie i rozjebie sobie silnik.
Nie pije do nikogo konkretnie,ale moim zdaniem to forum od jakiegoś czasu na prawde obniżyło poziom i to parę pięter w dół.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-03-06, 07:47 PM przez Draco.)
2016-03-06, 07:46 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Po pierwsze amor skrętu po drugie decat - przez Siupa - 2016-03-03, 02:43 PM
RE: Po pierwsze amor skrętu po drugie decat - przez Draco - 2016-03-06, 07:46 PM
RE: Po pierwsze amor skrętu po drugie decat - przez Thor - 2016-03-07, 11:32 AM
RE: Po pierwsze amor skrętu po drugie decat - przez A.S. - 2016-03-10, 01:09 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->