Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Dziwna sprawa .... Miałem karnet ( płaciłem coś chyba koło 5000 zł - 12 dni ) wychodziło wtedy chyba 400 zł za dzień ... i ZAWSZE ale to ZAWSZE się rejestrowałem na imprezę na stronie SD ... Nigdy nie przyjeżdżałem od tak - no ale może to sposób żeby nie stracić kasy jak się zgłosi i nie zjawi ..
A każdy kto lata trochę to wie że z pogodą to jest loteria i często ma lać a nie pada a często ma nie padać a jebie 40 litrów na metr kw. dlatego jak się już człowiek wybiera to trzeba jechać .. Mi w sezonie kiedy miałem ten karnet udało się, bo to był ten sezon kiedy NA ŻADNYM SD nie padało Red_icon_smile ..
Tak czy inaczej .. co do miejsc to bardzo mało prawdopodobne żeby ktoś nie wjechał .. W zależności od układu jazd i grup to tylko w jednej jest ścisk czyli w B-rykaczach .. ani w A-paczach ani w C-alineczkach problemu nie ma .. Jeśli jest D ( tutaj nie wymyśliłem "skrótu" Red_icon_tongue bo za "moich czasów" tam D nie było ani M ) ... to też problemów nie ma bo tam i po 80 jeździ Red_icon_tongue .... Na tyle wyjazdów tylko raz widziałem na Poznaniu jak faktycznie ktoś się bulgotał bo go nie wpuścili - ja zawsze jestem ze 2 minuty przed startem sesji i miejsce mam Red_icon_wink ... Tylko tyle wystarczy z siebie wykrzesać inicjatywy żeby nie podjeżdżać pod "kreskę" w ostatniej chwili i stać 65 w kolejce Red_icon_tongue ...
2016-02-06, 12:00 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-02-06, 12:00 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->