Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
dinek-86  a jechałeś ty za tym instruktorem ?? A gadałeś z nim albo i ( nie daj Boże ) zapłaciłeś za indywidualny przejazd ??  Czy wydaje ci się że oni CZEGOKOLWIEK cie nauczą czy cie nauczyli już i poleciłbyś to komuś innemu ?? Bo mnie by było wstyd i raczej ostrzegam przed tym Red_icon_smile po rozmowie z kilkoma kolegami którzy wzięli nazwę "instruktor" zbyt poważnie .. Red_icon_tongue  

Na Słowację nie jadę .. tzn. póki co nie wiem też czy będę miał na czym i jak będzie z dogadaniem się z moto .. a z doświadczenia wiem tylko tyle że pierwszy wyjazd w sezonie na duży tor ( a Słowacja to największy i najszybszy z okolicznych ) to kiszka jest i tylko nerwówka - łatwo można sobie kuku zrobić, sezon wolę zaczynać np. na Panooni czy Brnia .. ALE >>> nie wiem jak będzie - jeśli ciepło będzie już w marcu i ruszę ze składaniem moto wcześnie, groszy będzie deko a ktoś będzie chciał odsprzedać Slovakie - to znając siebie pewnie pojadę Red_icon_tongue ...  

Poznań rzuciłem - bo mam zaufanie do kolegów z Białego, wiem że opinie mają te eventy dobrą i cena dla mnie też jest spoko .. ( kostka w cenie !! Jak i na Słowacji zresztą ) .. a pisaliśmy że spotkanie by było fajnie zrobić .. Żadnych motokart, egzaminów, lecenia w chuja na liczbie sesji i czasie jazdy .. głośność NA PEWNO będzie obowiązywać - i z czystej złośliwości i chęci zwalczania konkurencji NA PEWNO pracownicy toru zwykle pracujący w konkurencji ( jeśli będą wypożyczeni razem z flagowymi itd ) będą do nie podchodzić mocno skrupulatnie .. Co mnie martwi bo nie mam seryjnych puszek, a dbkilery to nie jest pewne i 100% rozwiązanie tak jak seria Red_icon_sad  ....  No ale spokojnie . .dużo czasu jest .. zobaczymy co będzie dalej ..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-14, 09:35 PM przez A.S..)
2016-01-14, 09:33 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-01-14, 09:33 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->