Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Zawsze zastanawiałem się dlaczego ktoś uważa wymienienie nazwy innego forum za tak straszną zbrodnię ?
Przecież tych forów jest jak gwiazd na niebie .. Sam jestem na 4 czy 5 .. do tego na ( no i teraz boje się napisać ) no na tym takim - wicie jakim - no co ma "like" ...
To nie forum - skrypt i admin - jest esencją tego co tu mamy tylko .. no cóż taka prawda > MY Red_icon_smile ....
Spamowanie, robienie sobie jaj takich czy innych ( kurcze sam dla rozładowania sytuacji przyznałem Draco punkt reputacji - taki rozjemczy Red_icon_tongue i będący sygnałem że się możemy sprzeczać i przegadywać ALE z pełnym szacunkiem i przyjaźnią ) .. może być głupie ale gadki gadkami a rozsadek rozsądkiem ..
Nie powiem MI TU FAJNIE ... jest o czym pogadać , można poszukać części, wymienić doświadczenia .. szkoda to psuć .. ale ja tu jestem krótko - wasza decyzja Red_icon_smile ..
Tylko nauczony doświadczeniem wiem że takie manewry to zwykle trzeba mocno przemyśleć bo część gwardii odchodzi i ciągnie za sobą wielu ... A w dobie FB to na prawdę funkcjonujące forum tak jak to to EWENEMENT Red_icon_smile !!
2016-01-12, 11:30 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada - przez A.S. - 2016-01-12, 11:30 PM
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada - przez Milvith - 2016-01-13, 10:55 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->