Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Autor Wiadomość
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
Reputacja: 4
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
za szydzenie z admina oraz ewidentną potwarz będzie ban...

co do obecności na zlocie, to trzymam cię za słowo - mam nadzieję, że zachowasz się jak mężczyzna i zrobisz, jak obiecałeś Red_icon_smile

trzeba będzie doprecyzować, jak mają być przyznawane punkty reputacji, aby nie były "za nic", tylko za konkretne rzeczy

nawet NIE ODNIOSŁEŚ się do stopki o której tak krzyczałeś... po raz kolejny pokazujesz, jak potrafisz tylko krzyczeć, ale brak Ci odpowiedniej argumentacji tudzież odwalasz cyrki i pokazujesz focha...

Ad. PS2.
To inne forum, o którym piszesz... a idź sobie tam i wrzucaj stopki jakie chcesz, płacz o punkty reputacji lub ich brak... po raz kolejny piszesz o tym forum, aby zwrócić na nie uwagę naszych forumowiczów - za coś takiego, właśnie na tamtym forum dostaje się bany lub nawet groźby wykasowania konta!
jeśli nie jest to reżim, to ... sorry, ale jak to nazwiesz...

oficjalnie: ja teraz bana za to dawać nie będę, ale przeedytuję wszystkie posty i wywalę nazwę tego innego forum
(jeśli z jakiegoś powodu będzie to robione przez kogokolwiek nagminnie i to dostrzegę, to po ostrzeżeniu i edycji poleci ban)

BTW - kiedyś chciałeś połączenia naszych for... cieszę się (i pewnie ty również), że nie doszło do czegoś takiego, ja byłem od razu przeciwny i wewnętrznie czuję, że podjąłem bardzo dobrą decyzję
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-12, 10:41 PM przez BeMisz.)
2016-01-12, 10:35 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada - przez BeMisz - 2016-01-12, 10:35 PM
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada - przez Milvith - 2016-01-13, 10:55 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->