hehehe pozować nie mam zamiaru

nie po to latam na tor
te zdjęcia co mam sa po prostu zdobyte tak widać nie pozowałem i nie zamierzam bo już pisałem że od 2 lat jeździć nie umiem szczególnie tym kolosem, nie odczuwam też większej prędkości gdy schodzę na łokieć i ogólnie wtedy nie kontroluje tego motora bariery po wywaleniu w 2013 nie pokonałem i nie odkułem się do tej pory dlatego sam już myśle o zakończeniu kariery
RN22 widział tor 2 razy i nie czuje już klimatu, ten motor nie jest nawet dobry do takich zabaw wg mnie i znajomych którzy wciskali tyle pieniędzy w tą kostrukcje że szok i nie jechali lepiej niż 2 19 jak jużpisałem.
Brno pojechałem 2 20 i się od tej pory zaciąłem bo gleba mnie za dużo kosztowała i nie pojechałęm Brna szybciej już więcej. Czasy o wartościach 2 19 podaje na podstawie jazdy Małka i Fakera którzy po przesiadce z R1 na BMW robili o 9 sekund lepsze czasy nie po treningach tylko po bezpiośredniej przesiadce, ja z tymi ludźmi jeździłem na codzień i po prostu tak jest, a możesz dopisywać do tego co chcesz.
O tyle się zobaczymy o ile nie sprzedam R1 na wiosnę bo jak sprzedam to powątpiewam z zobaczenie się na torze ale możesz na to liczyć owszem.
Gdybym miał możliwości nieograniczone to myślę że bym kozaczył sporo bo skoro na pierwszy raz zrobiłem na mokrym Brnie 2 23 a w wyścigu 2 20 to raczej świadczy że coś tam jednak jechałem. Za dużo kozaków się nasłuchałem że nie możliwe bym tak jechał szybko na RN12 seryjnym i w dodatku z katalizatorem hahahahaha ale RN12 wg mnie lepiej jechało niż 22 i sam Szkopek twierdzi że 19 jest lepszym motorem niż 22 na tor.
Pożyjemy zobaczymy, pooglądaj sobie moje filmy, zobacz jak się lubiłęm kiedyś pobawić. Jak już wspomniałem już inne priorytety mnie w życiu pociągają niż R1. Człowiek się musi rozwijac a nie siedziec w jedym miejscu całe życie. Pojeździsz RN22 to ocenisz bo teraz to bredzenie jak TVN skoro nie jeździłeś a zakłądasz że przekroczysz bariery czasoprzestrzeni tym klockiem.