Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Autor Wiadomość
Sorenek00 Offline
Użytkownik

Tarnowskie Góry
Rn32 & 954

Liczba postów: 173
Reputacja: 3
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Ja zacząłem w wieku 13 lat, kiedy "za osiągnięcia w nauce" tata kupił mi Hondę mtx 80,  rok pozniej znałem ogłoszenie w internecie o hondzie nsr 125 (z okrągłymi lampami jeszcze), za 800zl, niby zatarta miała byc, kupiłem ja, wyczyściłem gaźnik, i odpaliłem,  bo zatarta jednak nie była przez co posmigalem sobie dwa lata. W międzyczasie bawiłem sie troszke w motocrossie, przewinęło sie kilka yzf250, crf250 Red_icon_smile jednak jakos naszło mnie na cos "szybszego" i wpadła cbr 600 f4, nia sporo jeździłem, praktycznie przy sprzedaży miała nalatane cos około 65tys Red_icon_cheesygrin, w tym samym czasie kolega miał szlifa na gixie 1000 k1, i odgórnie musiał sie go pozbyć, wiec przyszedłem mu z pomocą i kupiłem ja za jakies śmieszne pieniądze Red_icon_cheesygrin, po kilku miesiącach nadworny handlarz miał w ofercie Hondę 1000rr z 2004 roku, czarna z przebiegiem 18 tys, udalo mi sie pozbyć suzuki i kupiłem czarna piękność Red_icon_smile niestety musiałem zainwestować w nieruchomość, to tez sprzedałem sc57 i jak sie odkulem to spełniłem swoje małe marzenie przez co pojawiło sie czarne sc59. W tym roku wracając od siebie ze wsi, pewien Pan kierowca nie zauważył mnie, i wyprzedzając samochod z naprzeciwka tracił mnie lusterkiem, ja poleciałem w pole kukurydzy a moto wpadło w rów, z takim nieszczęściem, ze praktycznie połamało sie w.. Cała ta sytuacja zakończyła sie na szczęście dosyć łaskawie wobec mnie i bez większego bólu sie obeszło Red_icon_smile teraz chciałbym znow moc spełnić swoje marzenie i kupić rn19, w sumie zawsze bardziej podobały mi sie yamahy, ale zostałem wychowany na Hondach, przez szerząca sie krytykę na temat "erek" jeżeli chodzi o awaryjność Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-10-30, 03:17 PM przez Sorenek00.)
2015-10-30, 03:13 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy... - przez Sorenek00 - 2015-10-30, 03:13 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->