Mawers Totem
Banned
Liczba postów: 296
|
RE: Totem Garage fanpage na facebook
(2015-10-22, 09:59 PM)srubar1 napisał(a): zaba co ma nagar w silniku kurwa ludzie skad tam,głowica owszem ale tam skrzynia
co fachowiec to lepsz Po pierwsze to nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi. Używanie interpunkcji i składni języka polskiego nie boli jak i przeczytanie całego posta zanim się kliknie "dodaj". Po drugie nalej gęstszego oleju do silnika w którym są źle zaprojektowane kanały olejowe to zobaczysz. Przy zimnym rozruchu ma to zasadnicze znaczenie bo zanim zostanie przepchnięty przez bramę mordoru to motor zaczyna się przycierać. Nie uważam się za mega fachowca, ale rozłożyłem (i nawet złożyłem z powrotem) trochę silników Yamahy i drażni mnie twoja szydera w moją stronę. Przyjedź, odwiedź mnie, zobacz co robię, co robiłem a potem oceniaj. Nie uważam się za mega fachowca, ale rozłożyłem (i nawet złożyłem z powrotem) trochę silników Yamahy i drażni mnie twoja szydera w moją stronę. Przyjedź, odwiedź mnie, zobacz co robię, co robiłem a potem oceniaj. Ewentualnie wstaw foty ze swoich prac z tego roku a ja wstawie swoje i porównamy kto zrobił tego więcej. Po trzecie czy możecie nie robić mega podnieconej dyskusji z bluzgami pod postem w którym staram się reklamować mój profil na fb w dziale do tego przeznaczonym?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-10-23, 01:47 AM przez Mawers Totem.)
|
|
2015-10-23, 01:15 AM |
|