i gdzie ta sprawiedliwość
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
Question  i gdzie ta sprawiedliwość
od dłuższego czasu mnie to zastanawiało,w dniu wypadku Wałęsy wszyscy widzieliśmy jak wyglądała akcja ratunkowa i reszta spraw z tym związana,mówiłem do moje Kasi wtedy ,że każdemu innemu motocykliście któremu by to się przydarzyło nie było by dane żyć,też cieszę się bardzo że chłop wyszedł z tego,ale aż mi się w środku gotuje jak sobie pomyśle jaka jest ta sprawiedliwość ,bo co ?bo europoseł ? syn Wałęsy? celebryta może ? kurwa a my to co ? bydło nikomu nie potrzebne ? co za paranoja !!! w tym przypadku był to pasjonat tak a w naszym przypadku było by warzywo na wiosnę,kurwa jebana telewizja ( nie oglądam prócz sportu) funduje nam co dzień to lepsze niusy,chyba tylko po to by nas bardziej pogrążyć i uświadomić gdzie nasze miejsce w szyku,cieszę się tylko,że choć nie każdy artykuł ze ścigacz.pl jest dobry to ten mi się bardzo spodobał gdyż to samo sobie pomyślałem,dobrze zostało to ujęte,oto link http://www.scigacz.pl/Rowni,i,rowniejsi,...17742.html
2012-02-23, 04:05 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
PiotrXYZ Offline
OFF ROAD

okolice Warszawy

Liczba postów: 527
Reputacja: 0
RE: i gdzie ta sprawiedliwość
No niestety taki jest nasz kraj Red_icon_sad
ŻABA w zupełności sie z tobą zgadzam
To samo można powiedzieć o zmianach w prawie jazdy które ustala pan TUSK i cała reszta mimo że nasz WIELKI PAN premier ma szofera... nie wspominając że w polskim sejmie chyba nigdy nie było posła na motocyklu
A co do Wałęsy powiem jeszcze tyle że kierowcy samochodu z wypadku Wałęsy grożą do 8 lat więzienia a w zwykłym przypadku dostał by tylko mandat czy wogóle skończyło by sie na niczym
2012-02-23, 04:20 PM
kaczor_scigacz Offline
kaczor

okolica wawy
yamaha r1 rn19

Liczba postów: 384
Żaba w stu procentach sie z Toba zgadzam nas zwyklych smiertelnikow maja w dupie jestesmy Dawcami,Debilami,Czubkami a to jest Pasjonat i nie jest napisane Motocyklista jechal z nadmierna predkoscia i udezyl w auto ale kierowca auta wymusil pierwszenstwo panu Walesie jechal z predkoscia 115km/h che che.... kazdy z nas wie ze byla to predkosc duzo wieksza ale jak my bysmy byli na miejscu pana W. to nasza predkosc byla by mierzona jakies 180.......210km/h i oczywiscie nie dostosowanie predkosci do warunkow jazdy a wogole to nas juz by nie bylo bo nikt by nam tak nie pomogl jak panu W. bardzo dobry artykul dobrze ze Żaba poruszyles ten temat bo mnie tez sciska jak czytam jak to Pasjonat uniknal CUDEM powaznych komplikacji zdrowotnych Bravo za taki temat!
a no i oczywiscie teksty w mediach Wariat na motocyklu Smierc na dwoch kolach chcial pozbawic zycia czlowieka ktory osierocil by xxx dzieci tak napisane by bylo w gazetach jak to bym byl ja czy inny zwykly Motocyklista!
zawsze i wszedzie nR1 bedzie!!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-02-23, 04:46 PM przez kaczor_scigacz.)
2012-02-23, 04:40 PM
szymek Offline
Szymek

CTR
Banan

Liczba postów: 1,734
Reputacja: 9
czytałem dzisiaj w pracy ten artykuł. Obserwowałem od początku tą sytuacje i jestem pewny, że każdego z nas (chyba, że jesteś księciem Arabskim) potraktowali by inaczej. Jest to dla nas "troche" oburzające ale moim zdaniem powinno wyglądać to tak: Jarek i jego ojciec wiedzą jak wygląda sytuacja w naszej służy zdrowia dlatego powinni wywieźć go za granice i tam powinni nim się zająć przecież byłego prezydenta i celebryte na pewno stać na to(chuj z helikopterem w końcu europoseł) i aby uniknąć właśnie takich artykułów powinni tak zrobić i szumu by nie było. Jednak woleli działać po znajomościach itp...szkoda mi kierowcy puszki bo zrobił to nieumyślnie i każdemu z nas może się to zdarzyć!
2012-02-23, 05:01 PM
roman1986 Offline
Konkretny

Zach-Pom
R1

Liczba postów: 645
Reputacja: 2
Podpisuje się pod tym dwiema rękami. Poza tym rozjebała mnie jego prędkość 90 czy 115 km/h, a jak oglądałem zdjęcia z wypadku to obrotomierz staną na 9tyś obrotów. To co on kurwa na jedynce jechał?!
2012-02-23, 05:01 PM
YZF R1 Offline
Konkretny

Liczba postów: 558
Reputacja: 1
Żadna nowość
Żadna rewelacja
Od początku było wiadomo co i jak
To jest POLSZA Red_icon_LOLRed_icon_LOLRed_icon_LOL
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców,
pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
naprawdę...
aż czasami ciężko ich wyprzedzić!!! Red_icon_smile
2012-02-23, 05:30 PM
XoXo
Unregistered

Oczywiscie i bez żadnego ale sie z tym zgadzam ale szczerze powiem, ze wbijam w to co kto o mnie myśli, jak sie kiedyś (odpukac) roztrzaskam na moto to w wiadomościach mogą mnie i nazwać szalony Gandalf na miotle... Mało mnie to będzie interesowało, a ze z tematem motocyklowym Polska jest 30 lat za Zimbabwe to już inna sprawa.
2012-02-23, 05:54 PM
Odpowiedz cytując ten post
kaczor_scigacz Offline
kaczor

okolica wawy
yamaha r1 rn19

Liczba postów: 384
(2012-02-23, 05:01 PM)roman1986 napisał(a): Podpisuje się pod tym dwiema rękami. Poza tym rozjebała mnie jego prędkość 90 czy 115 km/h, a jak oglądałem zdjęcia z wypadku to obrotomierz staną na 9tyś obrotów. To co on kurwa na jedynce jechał?!
Roman na obrotomierz nie patrz jak ja mialem dzwona przy 80km/h to obrotomierz zostal na 14000 jechalem na dwojce gosc mi wyjechal z bramy i slizgnalem mu po zderzaku moto jeblo o glebe i od wstrzasu ustawil sie na tych obrotach jedno pukniecie reka i opadl do zera ale ogolnie po wygladzie motocykla pana W. to napewno predkosc byla duzo wieksza mi zerwalo owiewki z prawej strony no i czacha odpadla i tyleRed_icon_wink:
zawsze i wszedzie nR1 bedzie!!!!
2012-02-23, 06:17 PM
XoXo
Unregistered

Tym bardziej, ze często sie manatke przy upadku odkręca nieświadomie.
2012-02-23, 06:21 PM
Odpowiedz cytując ten post
roman1986 Offline
Konkretny

Zach-Pom
R1

Liczba postów: 645
Sugerowałem się samochodami. W większości aut przy wypadku prędkościomierz staje w momencie uderzenia (przynajmniej tak słyszałem)
2012-02-23, 07:21 PM
Koczis Offline
Moderator - Forumowa Legenda :)

Warszawa
RN65 i RN01

Liczba postów: 10,687
Reputacja: 58
Fakt bardzo trafny artykuł. Ja też się osobiście odczułem, że sądy w Polsce to jedna, wielka banda łapówkarzy. Nawet ostatnio wypuścili gościa co już 19 aut podpalił w DC i na ironię jest synalkiem "znanego Warszawskiego adwokata". Szkoda gadać Red_icon_sad
---
Jawa TS350 > XJ600s > FZS600 > RN12 2004 > RN09 2002 > FZ1s GT > RN09 2003 > CBR1000RR SC57a > RN12 2006 > RN22 lift > RN32 + RN01 > RN65 2024 + RN01 1999

Moje kiepskie filmy na YT: https://www.youtube.com/user/koczis27/videos

2012-02-23, 10:44 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post
rumian_1989 Offline
Użytkownik

Raciąż/Warszawa

Liczba postów: 258
Żałosne... ręce opadają....
No nic ludzie, dalej chodźcie na wybory, głosujcie na jebanych kretynów, pedałów i inne kurestwo, które się tam kręci. Niech robią burdel, ja już mam tego po dziury w nosie..... Nie chce już mi się siedzieć i klepać się po plecach że będzie lepiej, chciałbym coś z tym zrobić......

Kryzys sryzys, niech dobie od ryja odbiorą i z bani... dług się zmniejszy. Na chuj tych 460 kurwiszonów tam. ???? Żeby spali? na kompie grali? na ważnym posiedzeniu ? to już przerasta wszystko....

Moje zdanie: Chuj z nimi, rzygam nimi, nie mogę na nich patrzeć...... i wstyd mi, za to że muszę kurwa się męczyć w tym kraju... Gdzie inż. zarabia mniej niż pracownik fizyczny... Porażka....
2012-02-24, 02:16 AM
lukasz_nr Offline
Konkretny

Manchester
R1 2003

Liczba postów: 609
no coz ja tez zjechałem do polski w maju ubiegłego roku pełen zapału dopiero co po magisterce z nadzieja ze znajde prace za godne pieniadze niestety rzeczywistosc szybko wystrzelała po pysku ehhh... tak to jest u nas w polsce zawsze cos nie tak i afera goni afere. Odnosnie politykow na cholere darmozjadom Ipady 2!!! a rzad zakupił ich 300 przeciez to porazka liczac cene jednego ipada 2 tys. wszystko naszym kosztem panowie nic nie poradzimy trza zyc i smiac im sie w twarz. Ja osobiscie leje na nich wszystkich
2012-02-24, 07:17 PM
rumian_1989 Offline
Użytkownik

Raciąż/Warszawa

No właśnie nie.... nie ma co żyć i się śmiać tylko rozpierdolić ten burdel. IPady osobiście chętnie każdemu w dupę wepchnę.
2012-02-24, 09:27 PM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
Za jaja popowieszać.... ale to i tak nic nie da bo znajdą się inni idioci na ich miejsce. Ja mam wyjebane na wiele rzeczy i przez to jakoś jakoś się nie daję zwariować. Niedługo wsiądziemy na nasze maszyny i ruszymy przed siebie, zapominając chociaż na chwilę o problemach

2012-02-24, 09:36 PM
rumian_1989 Offline
Użytkownik

Raciąż/Warszawa

Ja przekazałem swój 1 % podatku na alkaidę... mam nadzieje że dobrze trafią w ten cyrk Red_icon_smile
2012-02-24, 10:00 PM
Thor Offline
Wariat

Mazowieckie
RN20

Liczba postów: 2,533
myslę że jest nas wielu ktorym to wszystko nie pasuje, a najbardziej nasz zjebany rząd i trzeba by coś z tym zrobić bo przez reszte swojej kadencji Polska upadnie przez nich

2012-02-25, 02:15 AM
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
(2012-02-24, 10:00 PM)rumian_1989 napisał(a): Ja przekazałem swój 1 % podatku na alkaidę... mam nadzieje że dobrze trafią w ten cyrk Red_icon_smile

Red_icon_mad3Red_icon_mad3Red_icon_mad3Red_icon_mad3Red_icon_mad3Red_icon_mad3 dobre ,tak na serio to też miałem wyjebane na wszystko dopóki państwo nie zaczęło zaglądać w mój portfel,wtedy moje wyjebanie się przemieniło we wkurwienie i tak już zostało do dziś,hmmmmm.... i tak właśnie myślę co tu zrobić by nie być temu biernym,mam nadzieję że rewolta tuż tuż i coś się zmieni bo tak dalej być nie może,wszyscy narzekamy (łącznie ze mną ) ale nic z tym się nie robi a hasło "w jedności siła" ? nie wspomnę już o tym w jakich czasach przyszło naszym pokoleniom żyć ,rozmawiałem z ciocią która ma 87 lat i powiedziała mi że szczerze nam współczuje tego co nam zgotował rząd,ja już od dawna wiem ,że to nie my wybieramy rząd tylko nam jest on wybierany, skwitować to można tak http://www.youtube.com/watch?v=iK0iFY3PvTM już wklejałem ale nie mogłem się powstrzymać w tym temacie Red_icon_smile
2012-02-25, 12:05 PM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
Jakiś łeb wymyślił ACTE to się komputerowcy, hakerzy i inni internauci wzieli wkurwili i sobie nie pozwolili, a Tuskowi głupio. Można? Można. Żeby tak wszyscy się jednoczyli i nie dali sobie w kasze dmuchać to by może politycy na mniej sobie pozwalali. Bo przecież to od społeczeństwa wszystko zależy. No chyba że się mylę Red_icon_smile

2012-02-25, 09:48 PM
rumian_1989 Offline
Użytkownik

Raciąż/Warszawa

Potrzeba kogoś kto zna stronę prawną i się za to weźmie
2012-02-25, 11:11 PM

Dodatkowe informacje