MotoGraty na Allegro - Negatyw!
|
Autor |
Wiadomość |
BeMisz
Moderator

Warszawa
brak
Liczba postów: 1,422
Reputacja:
4
|
MotoGraty na Allegro - Negatyw!
Dobra, może jest trochę czytania, ale wkurwiłem się niemiłosiernie, bo kolesie z Motograty zarzucali mi kłamstwo!
Nie cierpię tego rodzaju zachowań - zwłaszcza, gdy jest czyjaś wina i ktoś nie potrafiąc przyznać się do tego, oczernia innych!
Cała historia jest tutaj: http://motograty.onebyone.com.pl/
(a co! mam możliwości umieszczenia rzeczy na serwerze, to czemu z tego nie skorzystać?!)
BTW - nastanawiam się, czy nie zgłosić tego do Allegro (że dali mi negatyw, a tak naprawdę, to oni kłamią!)?
Pzdr!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-10-05, 12:36 AM przez BeMisz.)
|
|
2012-10-05, 12:33 AM |
|
marider
E=mc^2 ;]
Podlasie
Rn22 / EU
Liczba postów: 2,261
|
RE: MotoGraty na Allegro - Negatyw!
Nom, troche kolesie w kulki pocieli z tym negatywem - faktura z 10 wrzesnia a wysylka 12tego. Leniuchy albo nie mieli towaru na polce! Napisz do Allegro w sprawie uniewaznienia komentarza, moze cos z tym zrobia.
Dzis w mojej RN22 wymienilem 300V 10w40 + oczywiscie K&N 204 (olej warto zmienic przed odstawieniem sprzeta na zime zeby wiosna nie obudzic sie z reka w nocniku gdy w serwisach kilometrowe kolejki beda a cisnienie na jazde jest duze kiedy Slonce swieci i jest cieplo).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-10-05, 12:58 AM przez marider.)
|
|
2012-10-05, 12:52 AM |
|
BeMisz
Moderator

Warszawa
brak
Liczba postów: 1,422
Reputacja:
4
|
RE: MotoGraty na Allegro - Negatyw!
poszło do Allegro
chciałem to im wrzucić do komentarza, ale niestety regulamin zabrania umieszczania adresów stron www w komentarzach (i jeszcze Motograty mogłby poprosić o usunięcie mojego wpisu).
dam znać jak potoczyła się sprawa, a przy okazji roześlę lina na lewo i prawo
(zezwalam na jego powielanie - chętnie dokopię tym niewiarygodnym sprzedawcom)
pzdr!
|
|
2012-10-05, 01:02 AM |
|